Κρυμμένο σε έναν πεζόδρομο πάνω από την Ακαδημίας, ένα all day bar έχει βρει τον τρόπο να μας γίνει απαραίτητο. Μέσα σε ένα εντυπωσιακό νεοκλασικό, που θυμίζει την παλιά καλή Αθήνα, το “Μαντζάρου 3” ήρθε για να μείνει. Ιδανικό για όσους ψάχνουν μια στιγμή ηρεμίας μέσα στη βοή του κέντρου!

(Πηγή εικόνας: mantzarou3.gr)

Από το επιβλητικό μπαρ με τον πολυέλαιο, το ζωγραφιστό ταβάνι και τους πετρόχτιστους καναπέδες, μέχρι το roof garden και τα βραδινά cocktails, το “Μαντζάρου 3” έχει όλα τα φόντα για να σε χαλαρώσει, να σε διασκεδάσει και τελικά να γίνει στέκι σου! 

(Πηγή εικόνας: mantzarou3.gr)

Με πολύ μεγάλη ποικιλία σε ποτά και φαγητά, αλλά και καλές τιμές, σίγουρα θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό. Στα συν του μαγαζιού είναι αναμφισβήτητα το ευγενικό του προσωπικό, αλλά και η πολύ καλή μουσική. (Standard όσο βρίσκεσαι στο μαγαζί, θα ψάξεις κάποιο τραγούδι με το Shazam)

(Πηγή εικόνας: mantzarou3.gr)

Αξίζει να σημειωθεί πως εκεί ζούσε ο συνθέτης Νικόλαος Μάντζαρος, ο οποίος μελοποίησε τον Εθνικό μας Ύμνο.

 Μαντζάρου 3, Αθήνα

 Mantzarou 3

 mantzarou3.gr

 @mantzarou3

 210 33 88 216

Καθημερινά 9:00 π.μ. – 3:00 π.μ.

Πηγή κεντρικής εικόνας: mantzarou3.gr

Δέσποινα Τσίρου

About Δέσποινα Τσίρου

Αν και παιδί των νοτίων, γνωρίζει το κέντρο της Αθήνας σπιθαμή προς σπιθαμή. Θέλει να ακολουθήσει καριέρα ως πολεμική ανταποκρίτρια, ενώ παράλληλα λατρεύει τη φωτογραφία. Αγαπάει όσο τίποτα τα ταξίδια, τις τέχνες και τα βιβλία. Δε θα μπορούσε ποτέ να κάθεται και να μην κάνει τίποτα, γι ' αυτό θέλει πάντα να καταπιάνεται με κάτι καινούριο. Πάντοτε αισιόδοξη, πιστεύει πως μέρα χωρίς χαμόγελο, είναι χαμένη μέρα!