Ο Καραγκιόζης στον πεζόδρομο της Κωλέττη στα Εξάρχεια αποτελεί για πολλούς στέκι, και αν δεν έχετε πάει ποτέ, να είστε βέβαιοι πως αν πάτε μια φορά, θα πάτε και δεύτερη και τρίτη και τέταρτη και πάει λέγοντας.

(Πηγή εικόνας: Official FB Page)

Όλος ο πεζόδρομος έχει ζωή από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, όλες τις μέρες της εβδομάδας και ο Καραγκιόζης, που το καλοκαίρι γιόρτασε τα πέντε χρόνια λειτουργίας του, είναι ένα από αυτά τα μαγαζιά που είναι πάντα γεμάτα. Μικρά τραπεζάκια, λατρεμένες καρέκλες σκηνοθέτη, για καφέ το πρωί, για κρασιά και μπύρα το βράδυ. Χαλαρή διάθεση, ωραία μουσική με επιλογές από έντεχνα και λαϊκά, την οποία θα απολαύσει κανείς στο εσωτερικό του μαγαζιού, ενώ συχνά μπορεί να πετύχει κάποιος και κάποιο live.

(Πηγή εικόνας: Official FB Page)

Σε αυτό το αγαπημένο καφενείο πρέπει να δοκιμάσετε οπωσδήποτε τα γλυκά του, ανάμεσα στα οποία θα βρείτε ό,τι τραβάει η όρεξη σας, ενώ μπορείτε να τα θαυμάσετε και στη βιτρίνα που βρίσκεται στον εσωτερικό χώρο.

(Πηγή εικόνας: Official FB Page)

Πηγαίνετε λοιπόν μια βόλτα στα Εξάρχεια, επισκεφτείτε την Κωλέττη και τον Καραγκιόζη και να είστε σίγουροι πως δε θα απογοητευτείτε!

 Καραγκιόζης

 Κωλέττη 33, Αθήνα

 21 3006 8858

 

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Official FB Page

Μάγδα Αλμπούρα

About Μάγδα Αλμπούρα

Φοιτήτρια Δημοσιογραφίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Κολλημένη με τη μουσική, σίγουρα θα την έχετε πετύχει σε κάποιο event, καθώς δεν αφήνει συναυλία για συναυλία. Μεγάλο όνειρο της είναι ένα ταξίδι στη Λατινική Αμερική.