Κάνοντας τις προάλλες μια βόλτα στην Κηφισιά, και έχοντας πεθάνει της πείνας, αποφάσισα να δω τι παίζει με το Ancho Mexican Grill.

(Πηγή εικόνας: Προσωπικό αρχείο)

Τι καλύτερο από μεξικάνικο λοιπόν; Οι επιλογές αρκετές και ικανές να σε βάλουν σε διλήμματα ζωής.

Να πάρω Burrito; Nachos; Ή μήπως καλύτερα tacos; Η μεγάλη στιγμή της απόφασης έφτασε. Και εν τέλει, κατέληξα να παίζω ανάμεσα στις διάφορες γεμίσεις των tacos.

Και voilà:

ancho

(Πηγή εικόνας: Προσωπικό αρχείο)

Η διαδικασία στο Ancho είναι απλή. Για αρχή, διαλέγεις βάση (burrito, tacos, quesadillas κτλ), και στη συνέχεια γέμιση (το είδος κρέατος που επιθυμείς). Επιπροσθέτως, βάζεις την σάλτσα της αρεσκείας σου, αλλά και κάποια extras που επιθυμείς. Easy peasy σωστά;

Αν ρίξετε μια ματιά στο κατάλογο του Ancho, θα δείτε όλες τις επιλογές που έχετε για το κυρίως γεύμα, καθώς και για ό,τι άλλο προσφέρει το κατάστημα. Αν πάλι, δεν θέλετε να μπλέκετε με καταλόγους και τα συναφή, μια ερώτηση στο προσωπικό είναι αρκετή and it’s done.

Να πούμε κάπου εδώ πως το μαγαζί είναι self-service αλλά η αναμονή είναι μικρή και το προσωπικό ευγενικό και εξυπηρετικό. Επίσης, οι τιμές είναι καλές και το φαγητό worth-the-money.

Το Ancho Mexican Grill είναι ένα ιδανικό μεξικάνικο street food spot που θα σε ταξιδέψει στο μακρινό, αλλά τόσο λατρεμένο Mexico.

Give it a shot και δε θα χάσετε!

 

Τα καταστήματα Ancho Mexican Grill:

(1) Κασσαβέτη 9, Κηφισιά,

(2) Γυφτοπούλου Γρηγορίου 9 & Κολοκοτρώνη, Χαλάνδρι

ancho.gr

  Ancho Mexican Grill

 210 680 1097

 

Πηγή κεντρικής εικόνας: Official FB Page